От няколко дни Азис публикува в социалните мрежи свои снимки, които провокират стотици коментари. На тях най-известният певец в България демонстрира страхотна форма като на всеки фотос е поразголен. Последователите му в социалните мрежи реагираха бурно на силното окосмяване,  което се забелязва.

Въпреки че е свикнал постоянно да бъде коментиран, този път, явно, Азис не можа да се сдържи и отговори на коментарите. Певецът е известен с откровеността си и за пореден път доказа, че той е такъв, какъвто е и не държи всички да го харесват и обичат. Ето какво написа Азис в социалните мрежи. Думите му са наистина категорични:

"Що си с шапка,що си без шапка?!

Вижте, хора. Спрете относно космите по тялото ми.Нито съм ви мъж, нито гадже, нито брат! Само тогава имате право да страдате и плачете относно моята визия! Не ви харесват космите по тялото ми? Марш тогава от моя Инстаграм! Преди, когато се гримирах и носех високи токчета, плачехте и искахте да съм мъж. Сега ревете, че било прекалено натурално и космато ! Ай сиктир !"

Няколко минути след като публикува тези думи, коментарите отново заваляха. Сред най-отличаващите са тези думи на негови Топ фенове:

"Колега, на хората никога не можеш да им угодиш. Хората са най-долните същества на планетата. Представи си само да разпънат собственият си Бог на кръст и да го унижават и мъчат по най-жестокия начин. Представи си какво простолюдие са хората. И най-страшното нещо, което е, че минаха толкова много години откакто Христос е била на Земаят и все още народът си остана прост и недоразвит."

"Завистта върлува в неуспелите хора. Животът им не е интересен. Остави ги да говорят квот си искат. Това означава ,че си винаги пред тях и никога няма да паднеш на тяхното ниво. Успехът ще е винаги с теб.ÇEKEMEYENLER ÇATLASIN😉😉😉😉"

"Харесвам всяко нещо, което правиш. Музиката ти, външния вид и целия теб такъв, какъвто си. Ти най-добре знаеш, какво е хорската злоба, завист и всички онези отрицателни и просташки изказвания! Тези неща отдааааааавна трябва да си ги загърбил. Ако не си тегли им една българска и да хващат пътя! Бъди здрав, благословен и споделен във всеки един миг от живота си!"

А междувременно феновете на Азис са в очакване на поредната приятна изненада от него за тях. Скоро...