Всичко необходимо за сватбеното парти:

Кулминацията на всяка сватба, дали по-мащабна, или в тесен приятелски и семеен кръг, е сватбеното парти. То може да се проведе в ресторант, сватбена зала, градина на открито или друго. Където и да се състои, то изисква прецизна организация, съобразена с индивидуалните желания и предпочитания на младоженците.

Ние от „Звездно“ имаме пресантиман към сватбените партита и обичаме да ги организираме. Имаме способността да реализираме и визуализираме мечтите и идеите на нашите клиенти. Ключът към стопроцентовия ни успех е способността да се съобразяваме с желанията на бъдещите младоженци, допълнени от нашите професионални възможности от най-високо ниво.

Ние предлагаме цялостна организация на сватбеното парти: озвучаване; осветение; диджей; водещ на български, английски, немски, испански, руски език; звездни водещи на сватбата; изграждане на дансинг; индивидуална декорация на сватбените маси; осигуряване на маси и столове; координация и посрещане на гостите Ви от професионален координатор; музикални изпълнители и шоу програми; професионално фото и видео заснемане;

За запитвания, свържете се с нас!