"През изминалата година ми ставаше много хубаво, когато споделяхме заедно започването на всеки месец, затова реших отново да подготвя едно малко “благодаря” за всички, които искат да ме “виждат” всеки ден 😁 Представям Ви календар Галена 2020, който ще ви подарявам на нашите срещи и ще ги отбелязваме заедно в него, всички нощи, прекарани в сладки емоции! С пожелания за много красиви мигове през 2020 ❤"

Така певицата обяви своята страхотна изненада-благодарност към хилядите си фенове, които не спират да я подкрепят и заради които тя не спира да дава максимума от себе си. Той (максимумът) й, се оказа безлимитен. Доказателство за това е всеки следващ неин проект. Човек си казва, че това, което в момента представя е най-доброто до сега, но...Галена скача още по-високо със следващото си творение.

И ето че сега тя започва да публикува снимките от фотосесията за календара Галена 2020. Към момента качи корицата и първата снимка, които събраха стотици заслужени положителни коментари и лайкове за отрицателно време.

Очакваме с нетърпение и останалите страхтни снимки от календара.