Два дни преди това, почитателите й имаха удоволствието да се срещнат с нея и да я чуят на живо в пловдивския клуб Secrets. Деси беше специален гост на великото Ретро парти в заведението, което всички обожават. На него тя изпълни своите златни хитове, с които спечели сърцата на феновете.

Лайв вечерта на Деси в клуб Secrets се случи само два дни преди да замине за Канада и за първи път да се раздели с малкия си син за толкова дълго време - цели 10 дни. През това време за Борис ще се грижат баща му и родителите му.

Деси ще направи шест концерта:

  • 24 януари –Торонто, 25 януари – Чикаго, 26 януари – Нейпълс, 28 януари – Лас Вегас, 31 януари – Монреал и 01 февруари – Атланта.

За сънародниците ни тя е подготвила много различна програма, от всичко, което е правела до сега. С нея ще бъде популярният композитор, страхотният Иво Моллов - Гугутката. Така двамата ще имат възможността да изпълнят абсолютно всяка песен, която им се слуша на българите в Канада и САЩ.

Деси е обещала на сина си да намери време и за шопинг. Певицата се кани да накупи много играчки на Борис, който на 28 декември стана на цели две годинки. В момента той е на тема коли, обожава ги направо.

Пожелаваме успех на турнето на Деси и я очакваме с нетърпение да се върне в България.