Как да организираме сами сватбата си

Живеем в уникално време, в което всичко е възможно. Всяка идея има потенциал да бъде реализирана. През 21 век индивидуалностт е новото модерно. А интернет ни предлага безкрайно много сватбени услуги и съвети. Особено трудно е за човек, който за първи път организира събитие, и то своята собствена сватба, да се обърка и дори да бъде подведен. Затова създадохме курса „Как да организираме сами сватбата си“. За да Ви кажем и покажем как сами, стъпка по стъпка, да се справите, и то перфектно.

Какво ще научите на курса:

 • Какво всъщност означава да организираш сам сватбата си.
 • От къде да започнете с организацията.
 • Как да съставите план за действие, който ще бъде основата на цялата организация на сватбата Ви.
 • Как да изготвите правилно бюджета си за сватбата.
 • Как да изберете най-пододящите за Вас доставчици на сватбени услуги, спрямо индивидуалните Ви изисквания и желания и колко време преди сватбата да ги наемете.
 • Необходимо ли ще Ви е да работите със сватбена агенция и ако да, при какви условия.
 • Каква е разликата между агенция и декоратори, флористи. Какво трябва да изисквате и кога да се свържете с тях.
 • Трендове за сватбен сезон 2021.
 • Каква е работата на сватбения координатор и ще имате ли необходимост от такъв на Вашата сватба.
 • На курса ще ви дадем конкретен начин как да направите лесно, бързо и точно схемата за разпределение на масите в ресторанта.
 • Как да изготвите списъка за настаняването на гостите Ви.
 • Ще ви разкрием как лесно можете да попаднете в клопките на неограничената информация в интернет и ще ви научим как да избегнете всичко това.
 • Последният един час на курса ще бъде отделен изцяло за Вашите индивидуални въпроси.

Времетраене:

Курсът ще се проведе в рамките на един ден - от 10:00 ч. до 17:30 часа.

Дата: 09 януари 2021 г.

Място:................

"ВАЖНО: Ако ситуацията в държавата не позволява присъствено събитие, курсът „Как да организираме сами сватбата си“ ще се проведе онлайн в Zoom.

На курсът ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки. На присъстващите ще бъдат раздадени маски, ако не разполагат с лични такива, а на входа ще има дезинфектанти.

Ако платите за участие в курса, но не се чувствате добре, дори и при минимални симптоми на отпадналост, можете да откажете присъствието си на телефон +359 878 495 493 или на [email protected] Сумата ще Ви бъде възстановена."

Цена: 150 лв.

Водеща на курса: Таня Явашева

„Аз съм организтор на събития с осемгодишен практически стаж. Моята силна страна е умението да намирам правилите доставчици на услуги, спрямо индивидуалните изисквания на клиента. Организирането на сватби за мен е изключително приятна и в същото време отговорна задача. Знам колко е трудно за човек, който за първи път организира сватба, и то своята собствена, да се справи с всичко. С голямо удоволствие и отговорност към Вас ще ви разкажа, покажа, демонстрирам как да организирате сами сватбата си. И Ви обещавам, че след курса ще сте уверени и с крайния резултат ще впечатлите дори себе си. Нямам търпение да се видим!“

Гост-лектори на курса ще са флориските Теодора и Петя:

Здравейте звездни булки. Ние сме Теодора и Петя от TepeStudio и сме две сестри - близначки. С работата си се стремим да докоснем всяка млада и креативна двойка, решила да поеме по заветния път  да създаде семейството, което всеки заслужава. Ние не сме сватбена агенция, ние сме декоратори. Но от тези с големите сърца, вникващи в детайла. Ние сме млади, креативни и изпълнени с много хъс и идеи. Готови сме да ви помогнем в един от най - важните дни във Вашия живот. Очакваме с нетърпение да се видим на курса „Как да организираме сами сватбата си“.

 

ЗВЕЗДНАТА ГОСТ- ИЗНЕНАДА ЗА ВСИЧКИ ПРИСЪСТВАЩИ НА КУРСА ЩЕ Е...........