Хриси и Наско организираха своята голяма хубава, весела сватба в България 🇧🇬 чак от Англия. 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Те се справиха с всичко това сами и както и от снимките се вижда, крайният резултат беше повече от страхотен. А аз бях Професионалният сватбен координатор в самия ден. 💁‍♀️
За мое щастие, с Хриси и Наско поддържаме много добри отношения и към днешна дата. Позволих си отново да се свържа с тях и им зададох следните въпроси.❓ Вижте как ми отговориха те:
 
Здравейте! Вие вече преминахте през процеса сами да планирате и организирате сватбата си. Какво ви костваше да го направите, и то от разстояние?
Хриски и Наско: Какво ли, ами много, много стрес. Имаше моменти в които си казвахме, че нямаме търпение този ден да мине...и не защото сме развълнувани, че ще станем семейство, а защото една голяма тежест ще падне от нашите плещи.
Трябваше да правим всеки един избор по снимка (цветя, покани, чаши, декорация...) Разбира се, не беше редно да ангажираме наши приятели или роднини с тези безброй срещи. Честно казано, знаехме, че имаме нужда от професионалист, който да ни каже тънкостите, които ние не бихме могли да знаем преди сватбения ни ден. Трябваше ни помощ, но решихме, че ще спестим тази определена сума за сватбен оганизатор. И това беше най - голямата ни грешка, твърдим го категорично! (Хриси: Спомням си дори, че имах кошмари, как съм забравила нещо в деня на сватбата, или как не се е получило добре.)
Прибрахме се 15 дни преди датата на сватбата и нямаше как да оставим всичко за последния момент, но ни предстояха и толкова много неща... Очаквахме потвърждение от гостите, които ще присъстват. Трябваше да направим схемите на масите, да си вземем сватбена рокля и костюм. И още куп други немаловажни неща. Така че стреса, който изживяхме по време на организацията, още си го помним (смеят се).
 
А има ли нещо, което бихте променили, гледайки от разстоянието на времето, което мина от сватбата ви?
Хриси и Наско: Какво бихме променила ли?! Бихме се доверила на професионалист, който да ни напътства и помага във всяка стъка на сватбената организация, който да ни окуражава и заедно да организираме най-хубавия ден в живота ни. За щастие, взехме разумното решение да имаме Професионален сватбен координатор в самия ден, така че, благодарение на него, определено успяхме да се отпуснем и да се насладим на нашия прекрасен сватбен ден. Благодарим ти от сърце, Танче! Получи се повече от прекрасно!
 
Екип:
Грим: Красимира Петкова

Булчинска рокля:Designer Stoyan Radichev Ресторант:Hotel Sankt Peterburgt              Водеща: Бояна Мерджанова Декорация:Planeta Hera Agency Осветление:Dynacord                              Сватбена фотография:Lightstudio     Сватбена видеография: Гени Йончев Танцова формация: Елика                    Сватбена координация: www.zvezdno.bg

 

Повече за услугата "Сватбен координатор", можете да прочетете тук.

www.zvezdno.bg