Сватбен координатор - Zvezdno

Wedding coordinator

Професионална сватбена координация

Сватбата на двойката е един от най-вълнуващите дни в живота им затова може да бъде и един от най-стресиращите. Сватбата е голямо събитие с много планиране и подготовка. Но след като планирането е готово, всички тези планове трябва действително да бъдат изпълнени. Да се насладите на своя личен сватбен ден може да се окаже трудна задача, ако трябва да се уверите сами, че всички подробности се изпълняват правилно. Поради тази причина много двойки се обръщат към сватбен координатор.

Какво върши сватбеният координатор?

Той работи вместо двойката в деня на сватбата им. Докато младоженците се подготвят и се наслаждават на деня, ролята на координатора е да се увери, че всичко върви по план. Той се фокусира върху всичко - от това дали фризьорът на булката е пристигнал на време и има ли нужда от съдействие, до това дали всеки гост е настанен на правилното си място. Всеки малък детайл е в полезрението на сватбения координатор. Казано накратко: Координаторът прави и невъзможносто сватбеният ден на младоженците да бъде перфектен.

При кои сватби е подходяща тази услуга?

Най-често сватбен координатор наемат двойките, които сами планират и организират сватбата си и се нуждаят от някой, който да поеме от тях ръководството в деня на сватбата.

the work of the wedding coordinator

Какво включва работата на сватбения координатор

1. Предварителни срещи с младоженците за изясняване на всички детайли по сватбата. На тези срещи бъдещите съпрузи запознават координатора с цялата си подготовка по сватбата и дават нужната информация за всички наети доставчици на сватбени услуги - каква е услугата, какво се очаква от съответния доставчик, допълнителни подробности и информация.

2. Сватбеният координатор изготвя тайминга за сватбения ден, който включва от часовете на пристигане на фризьорите и гримьорите на булката, до официалното настаняване на гостите по масите на сватбената локация и точният старт на сватбеното парти. Таймингър се съставя, след което се предоставя за одобрение от младоженците.

3. Съдейства на младоженците спокойно и безпроблемно да разпределят гостите си по масите на дадената от локацията схема. След което сватбеният координатор изготвя списък за настаняване на гостите. 

4. Запознава се лично с всеки доставчик на свтабена услуга, нает от младоженците, и ги запонзава с тайминга в деня на сватбата като гарантира за своето съдействие при необходимост от тяхна страна.

5. В деня преди сватбата разполага с всички необходими предмети, аксесоари за сватбените ритуали като в деня на сватбата отговаря всичко да е на правилното място в точното време.

6. В деня на сватбата е на място на събитието дори преди булката и младоженеца. Посреща всеки един доставчик на сватбена услуга. Следи и съдейства за спазването на тайминга и има супер способността да е на няколко места едновременно и да отмята задачите си с лекота.

7. Запознава гостите с тайминга на сватбения ден и гарантира за съдействието си при тяхна необходимост.

8. Настанява гостите по масите за по-малко от 30 секунди на човек.

9. На разположение е изцяло на младоженците в деня на сватбата им и гарантира тяхното спокойствие, за да се насладят те подобаващо на сватбения си ден!

и още, и още...

Колко струва присъствието на координатора в деня на сватбата?

Цените на услугата се фиксират в зависимост от обема работа, местоположението на сватбата и часовата ангажираност. 

За информация и запитвания: +359 878 495 493 / office@zvezdno.bg

best wedding services

Услугите ни

Организиране на сватби в България

Цялостната организация на сватбата е вълнуваща, но и доста трудна задача за бъдещите младоженци, който не живеят в България...

Всичко необходимо за сватбеното парти

Кулминацията на всяка сватба, дали по-мащабна, или в тесен приятелски и семеен кръг, е сватбеното парти. То може да се проведе в ресторант...

Индивидуална онлайн консултация

Живеем в уникално време, в което всичко е възможно. Всяка идея има потенциал да бъде реализирана. През 21 век индивидуалностт е новото модерно...

Избор на дата за сватба (астрология)

Моментът на нашата сватба е един от най-важните дни в живота ни. Изборът на партньор и моментът, в който да сключим брак се предопределящи...