Мъжете, които прославят българския спорт и България като една достойна държава – Тервел и Кубрат Пулеви, се срещнаха с почитателите си от Пловдив. Два дни преди мача на Тервел Пулев с американеца Дешон Уебстър за междуконтиненталната титла на WBA в полутежка категория, който ще се проведе в зала "Колодрума" под тепетата, част от звездите на галата, направиха отрита тренировка в един от най-големите мол-ове в града.

Супер атрактивната eвропейската шампионка Джоана Нуамеруе даде началото на откритите тренировки. Тя, както винаги, събра погледите, с визията си. Самата тя е супер интересна личност и също е и танцьорка, актриса, участваше в "България търси таланти". Тя благодари на организаторите на галата, че ще бъде част от спортното и светско събитие на годината.

Най-голямата надежда на българския бокс, 19-годишният талант Пенчо Цветков, беше следващият на ринга. Случайно или не, Цветков изгря на профи ринга в деня, когато Кубрат Пулев победи Райдъл Букър и се завърна триумфално след осеммесечно отсъствие.

В събитието взеха участие и шампионът на Нова Зеландия Патрик Майлата, както и украинеца Игор Шевазуцки, който показа тренировка с топка за тенис, завързана на ластик за шапката му.

Градусът на напрежението се вдигна при появата на съперника на Тервел – Дешон Уебстър. След кратка демонстрация с треньора си, той отдели време за снимки с феновете.

И ето че дойде времето и за самия Тервел Пулев. Той беше скромен и в същото време изключително развълнуван. От сърце благодари на всички присъстващи за подкрепата и обеща страхотно шоу на 14 декември в зала "Колодрума". Рамо до рамо до Тервел беше, разбира се, и Кубрат Пулев. Той ще е секундант по време на галата. Братя Пулеви имат големи сърца и не скриха благодарността си към всички, които ги подкрепят и които ще го направят на самия мач.

Събитието беше много вълнуващо за всички присъстващи като повечето успяха да се снимат и да получат автографи от звездните братя Пулеви.

Ако сте пропуснали да видите на живо Тервел и Кубрат, можете да го направите и в петък от 16:00 часа, отново в Мол Плаза, на кантара преди големия сблъсък.