-Знаем, че много се вълнуваше преди събитието. Имаш ли някакъв таен ритуал или метод за успокоение?

Тита: Винаги преди излизане на сцена се моля на Господ всичко да мине наред. А вечерта на премиерата, мисля че го направих няколко пъти за всеки случай (смее се).

- Винаги изглеждаш страхотно. Издай ни малко повече за тоалетите, с които блесна на промоцията на албума "Аз съм Тита". 

Тита: През цялото време сменях различни костюми. Точно заради това чувствах голямо напрежение, защото не знаех дали ще успея. В началото започнах с мини златна рокля ушита специално за мен. Така беше и севбърното ми боди и сребърната рокля. Те са дело на талантливата дизайнерка Евгения Борисова. Червеният костюм беше завършекът на вечерта в тон с цялата концепция на албума. 

- В колко часа започнаха приготовленията ти в деня на събитието? 

Тита: Приготовленията започнаха още от ранни зори в 8 ч. Трябваше да взема всички костюми и да отида преди повечето хора на терен. Целият ден премина в усърдни и изтощителни репетиции. Едва ми стигна врвмето да подготвя грима и косата си за вечерта, но слава Богу успях. Минути преди участието си казахме "Наздраве" с прекрасния балет "Нова", които бяха на сцената с мен и бяхме напълно готови шоуто да започне. 

- Как се роди идеята за заглавието на албума - "Аз съм Тита"? 

Тита: То е провокирано от общото желание на мен и "Адаманд" хората да познаят другата страна на Тита и хората да намерят себе си във всяка една от песните в албума. 

- "Аз съм Тита" звучи категорично. Какво е посланието, което стои зад тази увереност?

Тита: Зад заглавието се крие искреност, не толкова увереност. Откриване на самата мен като душевност. 

- А какъв късмет ти се падна от новогодишната баница?

Тита: Късметът ми беше "нова кола" и "пари". Бих желала здраве, но и това няма да откажа (смее се).