Известно е, че планирането на сватбата е стресиращо, но, всъщност, това не е необходимо! Представям Ви своите най-добри съвети за избягване на булчинска тревожност. Вижте ги:

Пазарувайте в по-големи бутици за по-голямо разнообразие

Последното нещо, което искате да направите, е да тичате от малък бутик до още по-малък бутик, за да пробвате булчински рокли на различни дизайнери, силуети и материи. Ако е възможно, изберете по-голям булчински салон с по-широк избор, за да улесните ума си. За щастие, в България има много такива бутици.

Вземете само най-близките си хора на уговорените срещи с различните доставчици на сватбени услуги

Има решения, за които мъжете се доверяват изцяло на бъдещите си съпруги (напр. избор на какви точно цветя да присъстват в декорацията и други, разбира се). В тези моменти, ако искате все пак да имате компания и подкрепа, не забравяйте да вземете само хората, на които имате най-голямо доверие - майка си, сестра си, кумата си, най-добрата си приятелка. Защото твърде много мнения по един въпрос могат да Ви затруднят в процеса на вземане на решения. 

Разходете сватбените си обувки

Разходете се из къщата си, почистете банята, пуснете прахосмукачка - всичко със сватбените си обувки! Така ще сте сигурни, че обувките ви са супер удобни и готови за Големия ден.

Не забравяйте да се наслаждавате

Повече от всичко не забравяйте, че най-важното е, че се омъжвате за своята голяма любов. Насладете се на това време, защото това е събитие веднъж в живота! Пожелавам Ви го от цялото си сърце!

P.S. Обичам си работата! 💘
www.zvezdno.bg