Съвсем скоро Галин обеща, че ще пусне нова песен, която ще носи заглавито "Дилема". Това ще е една от песните, които ще предшестват появата на неговия нов самостоятелен албум. Той се очаква да излезе около рождения ден на Галин през март.

До тогава Галин няма да спира да се среща със своите фенове. Поредната уникална парти вечер изпълнителят на "Така ни се пада" с Преслава направи в клуб Secrets. На сцената той се развихри по онзи негов начин. Личи си, че Галин прави всичко с голямо удоволствие и при него няма пози. Той просто е такъв - енергичен, готин, харизматичен, можещ, пеещ. На събитието в клуб Secrets, разбира се, имаше много дами, които изпадат в истерия от радост, когато го видят на живо. Те го обожават, не пропускат негова изява, както и всеки път да се снимат с любимеца си.

Славата и успехът Галин си ги е заслужил през годините и продължава да го прави. Той е пример за постоянство и адаптивност. И не на последно мясо, той заслужава признание и за факта, че помага с всички сили на младите изпълнители Десита, Лидия, Данна и Диона да сбъднат своите мечти и да се превърнат в едни от най-актуалните имена в музикалния бизнес в България. Сигурни сме в успеха им.