Усещането отново да си с приятелите си на по чаша любимо питие, в любимия клуб Secrets, е неописуемо. Домакините накараха гостите си да забравят проблемите и трудностите и да се насладят на страхотните две парти вечери, с които официално клуб Secrets каза "Добре дошли отново" на своите клиети.

В първата вечер гост-звездата на сцената беше Диона. Тя самата също беше супер развълнувана, тъй като и за самата нея това бе първата й среща с публика след изолацията. На нейните изпълнения се насладиха най-нетърпеливите. А втората вечер беше просто взривяваща. Тогава клуб Secrets организира своето Ретро парти, любимо на меломаните. Специален гост беше не кой да е, а самата Камелия.

Огън-момичето на поп фолка отдавна доказа, че е номер 1 в бранша и колкото повече години минават, ткова по-добра става тя. Публиката я обожава, а Камелия обича всички свои почитатели и всеки път, на всяко свое гостуване в Secrets, дава максимума от себе си. Не пести гласа си, не пести усмивките си, не пести поздрави и благодарности за тези, които я подкрепят. Тази година тя отново бе треньор в "Гласът на България" и пак доказа своя професионализъм.

Клуб Secrets - щастието, което заслужаваме отново да изживеем.