Десетият рожден ден на клуб Secrets се случи само няколко дни, след като заведението заработи след пандемията от Covid-19. Еуфорията, че можем да живеем както преди, все още е голяма във всички нас и се забавляваме както подобава. На специалното Secrets парти, настроението беше взривяващо. Гостите уважиха събитието първо - с блестящ външен вид, второ - с отношение към домакините и трето - с пожелания за още много парти вечери в любимия клуб.

Незабравима част от десетия рожден ден на клуб Secrets беше специалното участия на ярката музикална звезда на България - Преслава. За нея това беше първата среща с публиката след изолацията и се получи много емоционален лайв. Преслава от все сърце изпълни своите хитове и блесна на сцената с празничната торта на клуб Secrets. Певицата пожела на домакините на заведението успехи, да са все така силни и да показват, че знаят какво правят.

Всъщност, 19 юни беше важен ден лично за Преслава, тъй като само няколко часа преди специалното парти на клуб Secrets, тя представи официално своята нова песен "Беден в сърцето" За това кратко време новият хит събра над 250 хиляди гледания в YouTube и стотици коментари в социалните мрежи. А в клуб Secrets парчето получи и достойна премиера на живо.

Благодарим за емоцията, която клуб Secrets и Преслава ни подариха! Успехи, вие сте най-добрите!

Партитата и в клуб Secrets, и с Преслава на живо, тепърва започват. Заведението продължава напред в същия дух събота и неделя, като в понеделник ще се състои специално Ретро парти с гост Константин, а Преслава още тази нощ ще гостува в известен клуб в град София. И да припомним, че звездата има рожден ден  на 26 юни. Тя ще го отпразнува със своите почитатели в хитово заведение не къде да е, а в Слънчев бряг.