Заслужилият победата в "Като две капки вода" - Фики в момента е един от най-обичаните изпълнители в България. Само преди три месеца обаче, това не беше така. Нека си припомним.

Още през 2012 година Тони Стораро започна да води на участията си все още непознатия на никого Фики. Двамата изпълняваха заедно по една, две песни на сцената и славата му приключваше до тук. Година по-късно баща и син Стораро създадоха хита "Кажи ми като мъж на мъж", след което Фики подписа договор с компания "Пайнер" и още веднъж предизвика бум с дуета си с Галена "Кой". Последва лавинообразен успех, който Фики затвърди с първата си самостоятелна песен "Беше обич". И от тогава, до сега няма песен, която да не се е превърнала в хит.

С успеха, разбира се, вървят и много критики. Както самият той каза в предаването "Като две капки вода", е един от най хейтваните артисти в България. Първо беше подценяван поради факта, че е син на големия Тони Стораро и много смятаха, че славата и успехът му са по наследство. След което се започнаха шегите с краката му, които всички помним...

Но ето че стартира "Като две капки вода" и още с първата си имитация на Стиви Уондър той изненада зрителите. Очакваният към него бяха да не надмине нивото на представяне на неговата приятелка и колежка Софи Маринова, но ето че действителността е друга. С всеки следващ образ Фики показваше още, и още от възможностите си. Сериозността и отговорността, с която подхождаше към всяка имитация, са пример са възпитан, културен, интелигентен човек. Всички образи, които направи, бяха много, много добри. Нека не пропуснем и незабравимата му имитация на Джей Ло...

И не случайно, не по наследство, не чрез връзки, а съвсем заслужено, Фики стана големият победите в тазгодишното издание на "Като две капки вода".

Само преди три месеца хейт коментарите по негов адрес бяха повече от положителните мнения. А в момента няма човек, който да е гледал представянето му в шоуто, и да си е изградил отрицателно мнение.

Фики, браво! Заслужаваш всичката добрина и обич, която се изсипва върху теб в момента.