На 21 май през 1985 година в град Смядово се ражда Галина Вичева Генчева. Музикалната си кариера започва през 2004 г. с видеоклип на към песента „Можеш ли“. Тогава тя все още се изявява под творческия псевдоним Галя. Галена събира достатъчно песни и за първи самостоятелен албум, който е именуван на нея. Той е факт на 21 май, когато певицата празнува 21-вия си рожден ден. 

Към днешна дата Галена е сред артистите в България, за които твърдим, че заслужават световна слава. Всеки нейн проект е изпипан с детайли. Доказателство за това е последният хит, който пусна - "100 живота". Въпреки че песента до сега е слушана от феновете само онлайн, Галена усеща успеха на парчето. И той е съвсем заслужен. Клипът е достоен и заслужава да бъде видян извън границите на страната ни.

Сигурни сме, че на Галена вече много й липсват срещите с почитателите й. Те също жадуват за нейните уникални купони на живо.

Днес Галена ще празнува празника със семейството си, а когато животът на всички ни се нормализира, ще отбележи рождения си ден и с феновете.

Честит рожден ден, Галена! Бъди здрава, ти и цялото ти семейство! Обичаме те и чакаме с вълнение момента, в който ще те видим и чуем отново на живо.