Звездата зарадва почитателите си в града под тепетата с уникален лайв в един от най-посещаваните клубове в града. Гостуването му беше паметно за него и за всички присъстващи защото той изпълни най-големите си хитове. За повечето присъстващи да висят и чуят Миле Китич лайв и то само на няколко крачки от себе си, беше сбъдната мечта.

В клуб Secrets звучаха вечните песни „Plava ciganka”, „Jasmina”, „Kraljica trotoara”, „Svi su tu”, „Milioni, kamioni”, „Sampanjac”, „Sanker”, „Kopka me kopka”, „Bomba”, „Pije mi se”, „Kilo dole, kilo gore” и много други. Не липсваха и някои от най-новите му парчета. Само няколко дни преди събитието Миле Китич обеща незабравимо шоу и голям купон за всички в клуба и, разбира се, го спази.

Миле Китич (Милойко Китич) е роден в Босна и Херцеговина, а музиката го привлича още от дете. Кариерата му започва в средата на 70-те години, а сред първите му песни са "Ja zelim da sam sunce" и "Ljubavi nase sad nema vise", последвани от самостоятелни албуми. Изключителен успех застига Миле Китич с групата "Южни Ветар" и хитовия албум "Casa ljubavi" от 1984. Следват повече от 10 албума до сега, безброй хитове и рекордни продажби на албумите му.

Известен сред колегите си като истински работохолик, Миле Китич е един от най-обичаните и успешни изпълнители в Сърбия и на Балканите. Той е един от малкото изпълнители, които могат да пеят толкова добре на живо, че да звучат като  от студиен запис. Един от последните хитове на звездата - „Kilo dole kilo gore” има няколко милиона гледания в интернет. А дуетът му с родната супер звезда Галена - "Добре ли си" беше обявен за новия хит на Балканите.